Start2Tri Cursus

Heb je altijd al eens aan een triathlon mee willen doen, maar weet je niet hoe je moet trainen en wat erbij komt kijken? Meld je dan aan voor de Start2Tri cursus van Triathlon Club Alphen.

Je kunt 10 weken meedoen met alle zwem-, fiets- en hardlooptrainingen van TCA. Alle trainingen staan onder begeleiding van ervaren trainers. Daarnaast krijg je allerlei praktische informatie over de materialen die je nodig hebt, hoe je slim en snel kunt wisselen tussen het zwemmen, fietsen en lopen, welke voeding je mee kunt nemen voor onderweg etc.
Zo sta je straks, aan het einde van de 10-weekse cursus, goed voorbereid aan de start van je eerste 1/8 triathlon.

De cursus kost € 75,-. Dit is inclusief het proeflidmaatschap voor 10 weken bij de Nederlandse Triathlon Bond. We sluiten de cursus af met een laagdrempelige gratis clubtriathlon in en rondom de Zegerplas. Wij hopen natuurlijk dat je na die 10 weken zo enthousiast bent, dat je lid wordt van TCA!

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor de informatie-bijeenkomst.

Er is plek voor maximaal 15 Start2Tri deelnemers. De eerste training is op dinsdag 7 mei.
N.B. In 2024 zijn er 15 aanmeldingen en is de cursus vol!
Volgend jaar zullen we wederom een Start2Tri cursus organiseren.

NB.: Heb je al eerder aan een TCA-cursus meegedaan, dan is het helaas niet mogelijk je opnieuw aan te melden. Uiteraard kun je wel gewoon lid worden van TCA.

 
De Start2Tri-trainingen op een rijtje:

  • dinsdag 20.45 – 22.00 hardlopen op de atletiekbaan van AAV
  • woensdag 20.30 – 21.30 fietsen op de wielerbaan van Avanti
  • zaterdag, in de maand mei 07.30 – 09.00 zwemmen in Aquarijn
  • zaterdag, in de maand juni 08.00 – 09.00 zwemmen in de Zegerplas

We begrijpen natuurlijk dat je misschien niet bij elke training kunt zijn. Dat is geen probleem. Maar vanzelfsprekend verwachten we wel dat je je best doet om er zo vaak mogelijk te zijn!

Informatiebijeenkomst

We houden een informatie-uurtje op dinsdag 7 mei 2024 van 19.30 – 20.30 in de kantine van de atletiekbaan van AAV ’36 aan de Sportlaan 6 in Alphen a/d Rijn.

Aanmelden

Meer info? Download dan de brochure met meer informatie over onze club. Nog meer vragen? Stuur een mailtje aan susan@triathlonclubalphen.nl