Start2Tri

Triathlon Club Alphen organiseert een kennismakingsclinic.

Is triathlon nieuw voor je en wil je eens proberen of het ook iets voor jou is? Meld je dan aan voor de TCA Start2Tri. Je kunt ruim 12 weken met ons meetrainen en je voorbereiden voor de 1/8 of 1/4 triatlon.

Ervaring in de triatlonsport is niet vereist, natuurlijk is een sportieve instelling wél belangrijk. Er zijn tijdens de trainingen altijd gediplomeerde trainers aanwezig, zodat er zowel op techniek als op conditie getraind wordt.

Informatiebijeenkomst

Datum: woensdag 23 juni 2021
Inloop: 19:15 – 19:30 uur
Informatie: 19:30 – 20:15 uur
Koppeltraining: 20:30 – 21:30 uur

Zin in een sportieve uitdaging?

De kosten van de Start2Tri bedragen € 75,00 voor de hele periode van 23 juni tot en met 25 september 2021. Je kunt aan 3 trainingen per week meedoen, t.w. een zwemtraining, looptraining en koppeltraining (fietsen/lopen).

We hebben maximaal 10 plaatsen beschikbaar. Heb je al eens eerder aan een TCA Start2Tri meegedaan, dan kom je op de wachtlijst. Als blijkt dat er plaatsen over zijn, dan ben je natuurlijk alsnog welkom. We zullen je dan benaderen na de eerste informatiebijeenkomst. Als je al eens eerder een Start2Tri bij ons hebt gevolgd zijn de kosten € 75,00 (zomerlidmaatschap) plus het NTB-basislidmaatschap € 35,00.

De trainingen zijn op dinsdagavond (lopen), woensdagavond (fietsen-lopen) en zaterdagochtend (zwemmen), Als je niet alle trainingen kunt komen is dat geen probleem. Je bepaalt zelf wanneer je kunt. Verder is TCA gewoon een gezellige groep mensen die met heel veel plezier sporten en bij wie je je gemakkelijk thuis zult voelen.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor de informatie-bijeenkomst.

Meer info? Download dan de brochure met meer informatie over onze club. Nog meer vragen? Stuur een mailtje aan irma@triathlonclubalphen.nl