Zin in een sportieve uitdaging?

Triathlon Club Alphen organiseert een kennismakingsclinic.

Is triathlon nieuw voor je en wil je eens proberen of het ook iets voor jou is? Meld je dan aan voor de clinic. Je kunt ruim 12 weken met ons meetrainen en je voorbereiden voor de 1/8 of 1/4 triatlon in Alphen a/d Rijn.

Ervaring in de triatlonsport is niet vereist, natuurlijk is een sportieve instelling wél belangrijk. Er zijn tijdens de trainingen altijd gediplomeerde trainers aanwezig, zodat er zowel op techniek als op conditie getraind wordt.

Informatiebijeenkomst: donderdag 21 juni 2018
  • Inloop 19:00 – 19:15 uur
  • Informatie 19:15 – 20:00 uur
  • Aansluitend een looptraining 20:15 – 21:15 uur

De kosten van deze clinic zijn  € 75,- voor de hele periode van 21 juni tot en met 16 september 2018. Je kunt aan 3 trainingen per week meedoen, t.w. een zwemtraining, looptraining en koppeltraining (fietsen/lopen).

We hebben maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Heb je al eens eerder aan een clinic meegedaan, dan kom je op de wachtlijst. Als blijkt dat er plaatsen over zijn, dan ben je natuurlijk alsnog welkom. We zullen je dan benaderen na de eerste informatiebijeenkomst. Als je al eens eerder een clinic bij ons hebt gevolgd zijn de kosten € 75,- (zomerlidmaatschap) plus het NTB-basislidmaatschap € 35,-.

De trainingen zijn op dinsdagavond (lopen), donderdagavond (fietsen-lopen) en zaterdagochtend (zwemmen), Als je niet alle trainingen kunt komen is dat geen probleem. Je bepaalt zelf wanneer je kunt. Verder is TCA gewoon een gezellige groep mensen die met heel veel plezier sporten en bij wie je je gemakkelijk thuis zult voelen.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor de informatie-bijeenkomst via het onderstaande formulier.

Meer info? Download dan de brochure met meer informatie over onze club. Nog meer vragen? Stuur een mailtje aan secretaris@triathlonclubalphen.nl

Ja, ik doe mee met de triathlon zomerclinic

[[[["field25","contains","Ik"],["field25","contains","Tevens"]],[["show_fields","field20"]],"and"],[[["field46","contains","Ja"]],[["show_fields","field48"],["show_fields","field49"],["show_fields","field65"]],"and"],[[["field47","contains","extra"]],[["show_fields","field66"]],"and"],[[["field66","contains","Ik beschik zelf"]],[["show_fields","field67"]],"and"]]
1
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Geslacht
Geboortedatum
Mobiel

Als je na de informatieavond besluit mee te doen aan de Start2Tri zullen de kosten voor de Start2Tri worden geïncasseerd d.m.v. een eenmalige incasso!

IBAN-rekeningnummer

Wetsuit huren?

De eerste 4 zwemtrainingen vinden plaats in het zwembad. Hiervoor is geen wetsuit noodzakelijk. Voor de zwemtrainingen in de Zegerplas is een wetsuit verplicht. 

De club heeft wetsuits te huur. Een wetsuit huren tijdens de Start2Tri kost € 50,00. Als je een wetsuit via TCA wilt huren kun je dat hieronder aangeven. Om de juiste maat te bepalen hebben we je lichaamslengte en gewicht nodig!

Wetsuit huren?
Gewicht
Lengte
Deelname Triathlon Alphen

SOS Contactpersoon

Met wie moeten wij contact opnemen in een noodsituatie?

Voor- en Achternaam
Telefoon
Akkoord verklaring
Previous
Next